boya badana fiyatları 599 tl ankara

Ankara boya badana fiyatları , boyacı ustası fiyatları;Ankara’da boya yapılacak yerin şehir merkezine ulus ve kızılay’a olan uzaklığına ,boyanacak tavan ve duvarların durumuna göre boyacı ustası fiyatları değişiklik gösterir. Fiyatları etkileyecek bir diğer faktör de alçı tamir sıva işlerinin olup olmayışına,tavanların boyanacak olmasına, boya badana yapılacak duvarın eski boyasının temizliğine, küflenme kabarma gibi oluşumlar boya işçiliğini zorlaştırdığından fiyatı artırır.Boyamada duvarlarda renk değişikliği olup olmayacağı kaç kat boya atılacağını belirler.Kullanılacak boyaların kalitesi ve türü boyacı ustasını şu şekilde etkiler kaliteli bir boya ile tek katta kapanacak renk ve lekeler kötü boyalarda bazen 3 4 kat boyamayla bile kapanmayabilir bu da işçilik ve zaman maliyetini artırır.Ankara da boyanacak evin,dairenin boş mu? yoksa eşyalı mı? olduğuna boyacı ustası fiyatlarını etkiler.Yapılan boyacılık ücretinin ödeme şekli peşin yada vadeli işçilik fiyatlarını değiştirir.

Ankara boyacı ustalarının yevmiyeleri 800 tl ile 1000 tl arası değişmektedir.bu ücretler 9 saatlik çalışma bedeli olarak ustaya ödenir.Ama evinizi götürü olarak boyarırsanız fiyatlar yaklaşık olarak bir evin dairenin boyama fiyatı m2/tl olarak 30 tl’den kabaca hesaplanabilir. Ama çok küçük bir yer ile örneğin 15 metrekareve altı.Yada çok büyük 300 metrekare ve üstü. Yerler için belirli giderler aynıdır .2sindede yeri görmeye gidilecek işi yapmaya da gidilecektir.Ankara merkezden işe gidip gelme ve boyaların ve boyacılık malzemelerinin getirilip götürülmesi için gereken nakliye ücreti hemen hemen aynı olur.Bu nedenlerle küçük alanların m2 boyama fiyatları,birim maliyeti artarken büyük alanlarda boyacılık işçilik ücretleri düşer.

Kısaca en küçük bir iş bile olsa fiyat 2500 tl den başlar.Çünkü 1 iş günü ayrılacak yakıt harcanacak tek kullanımlık boya malzemeleri atlacaktır.Daha fazla bilgi almak için http://boyaci.xyz